top of page
Tortul Diplomat de la Cofetaria Monalisa, desert racoritor cu sarlota din frisca naturala si fructe proaspete, perfect pentru orice ocazie speciala.

Tort Diplomat
CU FRISCA SI FRUCTE RACORITOARE

 

Este atat de bine intiparit in memoria noastra afectiva incat nici nu mai are nevoie de o descriere detaliata. Tortul Diplomat, cu gustul sau racoritor! Stim, insa, ca, daca folosim materiile prime corecte si de calitate, ne va iesi un desert minunat, perfect pentru orice moment dulce din viata! Sarlota este facuta din frisca naturala, iar tortul este umplut, asa cum spune si reteta, cu fructe din compot. Pentru si mai multa prospetime, Tortul Diplomat se orneaza cu fructe proaspete. Ramane un clasic al cofetariei romanesti si un gust care iti trezeste amintiri frumoase. Tortul Diplomat poate fi savurat in orice moment al zilei si suntem siguri ca va incanta pe toata lumea! Este realizat integral artizanal în laboratorul Cofetariei Monalisa.

Ingrediente: sarlota de lapte (lapte, ou, gelatina, zahar), frisca naturala, cocktail de fructe, biscuiti savoiardi;

 

Pentru: 12 persoane
Conditii de pastrare : a se pastra in frigider, la 4 grade. Se recomanda a fi consumat in 48h.

Tortul Diplomat de la Cofetaria Monalisa, desert racoritor cu sarlota din frisca naturala si fructe proaspete, perfect pentru orice ocazie speciala.
Tortul Diplomat de la Cofetaria Monalisa, desert racoritor cu sarlota din frisca naturala si fructe proaspete, perfect pentru orice ocazie speciala.

Valori nutritionale / 100g:
Valoare energetica: 212.49KCal
Grasimi: 17.56g (din care Acizi grasi saturati: 12.25g)
Glucide: 10.74g (din care Zaharuri: 8.23g)
Proteine: 2.7g
Sare: 0.37g (per 100g)
Alergeni și Aditivi:
Alergeni: Lapte, Oua, Gluten

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru​

Afla ofertele noastre speciale, evenimente, lansari de produse si alte surprize dulci! 

  • Facebook
  • Instagram

Adresa Laborator: Str. Ecaterina Teodoroiu 5-7, Voluntari, Ilfov  |  Tel: 0785 082 428 ; 0785 082 421

email: contact(at)cofetariamonalisa.ro

Contact

bottom of page