Tort Dobos
CU MULTE STRATURI DE CIOCOLATA
Calatoria noastra in lumea Torturilor Celebre ajunge in Budapesta, de unde am ales Tortul Dobos. Este fara indoiala, un gust nostalgic, popular atat in cofetaria ungureasca, cat si in cea romanesca. Straturile specifice sunt facute cu crema de unt si ciocolata, iar blaturile sunt din pandispan cu unt! Este un desert ideal pentru iubitorii torturilor de ciocolata! Ca sa respectam prezentarea si reteta originala, am ornat tortul cu glazura distinctiva de caramel, iar exteriorul l-am pudrat cu nuca pisata din belsug! Respectand traditia, iese un tort pe cinste! Dobos este un gust nostalgic, care va incanta pe toata lumea! Este ideal pentru orice ocazie, dar mai ales pentru cele festive!
Ingrediente: blat (faina, unt, zahar, coaja de lamaie, sare, oua), crema de ciocolata (oua, zahar, ciocolata, unt, sare), glazura de caramel (zahar, unt);
Pentru: 12 persoane
Conditii de pastrare : a se pastra in frigider, la 4 grade. Se recomanda a fi consumat in 48h.
Valori nutritionale / 100g:
Valoare energetica: 412.93 KCal
Grasimi: 27.53g (din care Acizi grasi saturati: 15.41g)
Glucide: 34.53g (din care Zaharuri: 10.54g)
Proteine: 7.24g
Sare: 0.7g (per 100g)
Alergeni și Aditivi:
Alergeni: Oua, Lapte, Fructe cu coajă lemnoasă, Soia, Gluten
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru​
Afla ofertele noastre speciale, evenimente, lansari de produse si alte surprize dulci!
Adresa Laborator: Str. Ecaterina Teodoroiu 5-7, Voluntari, Ilfov | Tel: 0785 082 428 ; 0785 082 421
email: contact(at)cofetariamonalisa.ro